Η κατασκευαστική εταιρεία Ι ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ( ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ ) δραστηριοποιείται στα Χανιά της Κρήτης, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής - εμπορίας & εγκατάστασης αλουμινίου, PVC & ξύλου, καθώς και κάθε είδους μεταλλικής κατασκευής.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 από τον Ι ΔΙΓΑΛΑΚΗ και έκτοτε, σε συνεργασία με τον ΥΙΟ του Αντώνη Διγαλάκη & μια ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού, προσφέρει άρτια & ολοκληρωμένα έργα υψηλών προδιαγραφών, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του αλουμινίου, καθώς και με το μεγαλύτερο εργοστάσιο των Βαλκανίων στον τομέα των συνθετικών ενεργειακών κουφωμάτων PVC & ειδικών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, σας παρέχουμε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με διάρκεια στον χρόνο. 

Στόχος μας είναι η δημιουργία κουφωμάτων με βάση την λειτουργικότητα, την αισθητική, καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.  Mε υπευθυνότητα και επιμέλεια, υλοποιούμε την ιδέα σας  μένοντας δίπλα σας τόσο πριν, όσο και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Κάθε μας έργο είναι μια πρόκληση για κάτι καλύτερο, πρωτότυπο & δημιουργικό.

Ζητήστε μας σήμερα προσφορά!

Αναζήτηση Προϊόντων